Jdi na obsah Jdi na menu
 


Závěrečná kmenová rada část 2.

11. 5. 2014

Závěrečná kmenová rada

Otázky porotců

 

 

Freedom


STEVIE:
-----------

1) Jaká byla tvoje důvěra v alianci se mnou, Cuttem, Langym a Richem? Po sloučení ses celkem snadno otočil proti jednomu z aliance a spojil se s holkama a Chybou. Chápu, to co jsem psal Chybovi a Turkiš, ač jsem to nemyslel vážně, byla chyba a proto ti nevyčítám, že ses rozhodl jednat. Ale ani ses neobtěžoval ujistit se, zda-li je to pravda. Proto se ptám, jak moc jsi bral vážne Antichitá alianci. Protože se zdá, že jsi to hrál, takříkajíc "na obě strany",protože Chyba tvrdí, žes s ním měl alianci a tvrdil jsi, že Cutt, Rich a Langy se údajně znají s lidma z druhého kmene, ačkoliv jsi věděl, že to není pravda a sám jsi měl v kmeni někoho, koho znáš.

2) Dozvěděl jsem se, že ti během hry byla na 100% oddaná Turkiš. Je to pravda? A pokud ano, proč jsi nakonec vzal do finále Dannyho, který údajně v tvých plánech figuroval až po vyřazení Davida?

DANNY:
----------

1) Zezačátku jsem z tebe měl špatný pocit. Myslel jsem si, že lítáš jak kuře bez hlavy sem a tam, kde je zrovna potřeba. Ovšem po debatě s tebou a tvé finálové řeči jsem změnil názor a nejsem si tím už zdaleka tak jistý. Přesto k tobě mám velkou výtku. Opakovaně jsi mi lhal. V případě vyloučení Langyho a posléze i před podrazem na mě. Jak chceš získat hlasy dvou porotců, kterým jsi lhal do očí? A upozorňuju, že pokud tvoje odpověď začně něco jako "Mrzí mě to, ale" apod., tak ztrácíš šanci na můj hlas.

2) Popiš mi svůj nejdůležitější krok ve hře. Myslím samostatný krok. Ne situaci, kdy ti někdo jiný něco řekl a doprovodil to stupidním odůvodnením, že ten nebo onen je hrozba. Měl jsi takový?

NIKK:
-------

1) Nikk, ty víš, že ve finále jsi jen obrovskou shodou náhod. Pokud ses nepřetvařovala, tak víš moc dobře, že tvoje hra byla natolik nenápadná, až jsem se musel dívat, jestli vůbec ještě hraješ. Odpověz mi, prosím, na jednu důležitou otázku. Několikrát po vyřazení mě, Fergie nebo Cutta bylo řečeno a to i tebou, že si zaloužíme sedět ve finále. Řekni mi, proč jsi nehrála tuhle hru tak, aby sis svoje místo na finálové radě zasloužila víc než my a nemusela jsi to suplovat řečmi o tom, jak tě mrzí, že ti, co si to zaslouží, jsou v porotě?



odpovědi

Danny

No nevim jestli byly ty porotci zrovna dva, ale okey. No hlasy si snad získám tak že porotci pochopí, že jsem lhal pro svoji hru a pro to abych se dostal do finále. I to jak jsem hrál já je způsob hry a mě dostal až sem, takže doufám že to pochopí a nebudou z toho nějak zahořklí.
- Když byla TOP5 tak poslední kdo zbýval z kluků byl Rich, ale začal vést ceklem silnou protiakci proti mě a všem psal plno důvodů proč vyhodit mě a né jeho. Já jsem musel přesvědčit ostatní o opaku a to se mi povedlo. Nikk jsem slíbil finále a že si tam může vzít třetího koho chce a Lorince jsem napsal přesvědčivé důvody proč hlasovat pro Riche a né pro mě. Marka jsem ani nějak přesvědčovat nemusel, protože jsem věděl, že bude hlasovat semnou. To byl můj nejdůležitější krok, protože kdybych se tak nesnažil holky přesvědčit, tak tu nejsem.

 

reakce:
Freedom:
no, lhal jsi mi ohledně vyřazení Fergie (šel Langy) a opět Fergie (šel jsem já).. jistě, lhát se občas musí, ale nelze si na tom zakládat hru.. btw. zahořklej rozhodně nejsem, jen se snažím přijít na to, komu dát svůj hlas
Danny:
Jo já to myslel tak, že jsem nejspíš lhal víc jak dvoum porotcům..
Freedom:
tím hůř.. jak je ale chceš přesvědčit, aby ti dali hlas?... tvrzením "prostě jsem lhal, neslo to ovoce, tak jsem v tom pokračoval a hurá!.. jsem ve finále"?
Danny:
Pokusim se jim odpovědět na otázky, tak aby je to přesvědčilo

 

 

Stevie

1) Tak Antichitá alianci jsem stvrdil, abych se ochránil, kdybychom prohrávali výzvy o imunitu, jenomže, jak každý ví, byli jsme lepším kmenech a neměli jsme defakto žádnou možnost otestovat si alianci. Ale ano, ze začátku hry jsem držel s vámi. O tom, že se pár lidí zná mi řekl David. Nevěděl jsem jestli říká pravdu, ale Davida znám zase já a věřil jsem mu. Potom jsem se od Chyby dozvěděl, že chcete svou vlastní TOP4 mimo mě. Ano, byl zde risk, že si to Chyba vymýšlí, ale museli jsme to zkusit. Navíc jsme hlasovali pro Langyho, který v naší původní alianci nebyl. No ale pak mi to Cutt potvrdil a potom už to každý dál zná.
2) Ano Turkiš se mnou hrála na 100% za co jí moc děkuju. A Proč jsem ji do finále nevzal? Naprosto upřímně, věřím, že mi dá hlas.

 

reakce:
Cutt:
Páni, vyřadil jsem jí proto, protože věřim, že mi dá hlas.
Stevie:
ona měla být ve finále, ale kdo čekal že Nikk dá takový čas v poslední výzvě...
Freedom:
Proč jsi tedy nehlasoval pro mě, když jsi zjistil, že pletichařim "proti tobě" ?
Stevie:
s tebou jsem si psal o hodně víc
Freedom:
Více než s Chybou? Měl jsi na něj docela vliv, jak říkáš.. mohl jsi klidně poslat domů Fergie na můj úkor.
Stevie:
víc než s langym, ale potom už jsem věděl jak to doopravdy je
freedom:
co tím myslíš?
Stevie:
no že jsi chtěl čtyřku cutt langy chyba a ty, já už potom byl s davidem a chybou, který mi řekl že vás odmítl a tím mi dal nejevo, že chce jrát semnou
Freedom:
Blafoval jsem... tím manévrem jsem chtěl dostat Chybu a Turkiš defititivně k Antichitě, aby nebyla možnost, že je zbytek Rinaschimenta přetáhne k sobě... spíš mě zajímá, proč jsi se ani nenamáhal zjistit, zda-li Chyba kecá nebo mluví pravdu.. Protože kupříkladu nic neodmítl... napsal, že je otevřený všem návrhům..
Stevie:
ale existovala trojka Langy, ty, Cutt a proč jsem to nezjišťoval no prostě sem to riskl, věřím že kdyby to pro mě dopadlo špatně tak že bych se z toho nějak dostal, ale naštěstí to dopadlo tak jak dopadlo..
Freedom:
dobrý, dík.. gl         BTW.. kecal jsi ohledně toho, že je šance, abych s tebou šel dál nebo jsem byl chován jen jako prase na porážku, dokud nevyhraju imunitu?
Stevie:
vždycky byla šance, nikdy sem neplánoval až moc dopředu...

 

 

Nikk

Mou hru jsem hrála tak, abych si potom mohla říct ,,Hrála sem čestně'' sice o tomhle není Survivor, ale bylo to mým cílem.. Zkrátka když sem měla možnost někoho vyřadit, byl to někdo z mých přátel a lidí, které sem si během hry oblíbila, takže sem se tomuto radši vyhnula, ano je to jen hra, ale já sem ten typ člověka, který prostě nedokáže zradit tyhle lidi i když jen ve hře..

 

 

 

Fergie

Danny:
Jaké byly tvé největší podrazy? Ty co si navrhl a zrealizoval sám! Pokud nějaké byly.
Co si o mně myslíš? Když jsme si psali jen jednou!.....

Stevie:
Jaký jsi měl důvod(y) pro vyřazení Lorinky? Hlavně NEPIŠ…. je to Survivor nebo měla větší šanci na výhru imunity! Chci pádný, strategický důvod(y) !
Největší a nejdůležitější tvůj tah(y) ve hře?

Nikk:
Máš něco, co bych měla vědět o tom, co se stalo ve hře?
Největší tvý spojenci? Kolikrát si měla namále? A kdo tě zachránil? Kdo ti nejvíce pomohl?
Pro všechny:
Jaká si myslíte, že jsem? Jakou mám podle Vás strategii? POPRAVDĚ!



odpovědi:


Danny

Žádnej podraz jsem neprovedl sám, k vyřazení dané jsem potřeboval další lidi..takže to už z toho nedělá můj samostatný podraz.
-Myslím si o tobě, že jsi v pohodě a je s tebou sranda, kterou mám rád
-O tvé strategii si nemyslím nic, protože vlastně nevím jakou máš. Psali jsme si málo a když už tak né o strategii.

 

reakce:

Fergie: no já vím, že potřebuješ další hráče, ale byl nějakej kterej si naplánoval sám? jako všech napsal a přemlouval je?
Danny:
Ne, vždycky jsme se navzájem dohodli kdo půjde další..
Fergie:
ok díky

 

 

Stevie

Vyřazení Lorinky se konalo když nás zůstalo pět a já, Danny a Turkiš jsme měli většinu a opravdu jsme se rozhodli jen proto jestli má větší šanci ona nebo Nikk. S Dannym jsme usoudili, že bude pro nás lepší, aby šla před Nikk. Já se s Lorinkou ale dost sblížil a tak jsem ji o tom řekl. Už bylo jasné, že žádný zvrat nemůže přijít. Tak jsem chtěl, aby to věděla. Už jsem byl prostě dohodnutý s Dannym a Turkiš a né s Lorinkou a Nikk...

Vyřazení Langyho a odklonění od původní aliance a přechod k jiné. Vyřazení tebe a Cutta a poslední překážka byl Rich...



Nikk

Nejspíš ne, všechno co by jsi měla vědět již víš..
Největší spojenci? Samozřejmě že ty, Lorinka a Cajky a po i sloučení Stevie a Rich .. Nespočetně krát.. Vždycky si mi pomohla a zachránila mě ty to je otázka.. A jsem ti neuvěřitelně vděčná za vše
chno, co si pro mě udělala
Tvoje strategie? Po vyřazení Langyho potom, co NÁS s Cajkym zradil (nebudu to dál rozvíjet) si začala ostatním méně důvěřovat a tak se stala hrozbou, protože nikdo vlastně nevěděl, co máš v plánu a jestli ti může věřit..




Turkiš

 

Nikk, od tebe bych chtěla slyšet, proč bych měla dát hlas zrovna tobě? A řekni mi, jestli jsi ve hře udělala nějaké rozhodnutí sama.

Stevie, ty mi řekni proč si myslíš, že ti dám svůj hlas, když jsi mi hned na začátku řekl, že mě vezmeš do finále, ale nedodržel si to?

Danny, řekni mi, jestli si mi někdy lhal.

Otázka pro všechny. Řekněte mi jednoho člověka, který by měl ve finále sedět místo vás.



Danny

1) Nelhal, byla jsi v mý alianci a té jsem říkal všechno popravdě:)
2) Cutt)



Stevie

Finále, s tebou jsem plánoval, přísahám. Ale když Nikk vyhrála imunitu musel sem si vybrat jestli tebe nech Dannyho. A měl jsem strach, že bych se Danny a Nikk spojili proti mně. Tak jsem si vyžádal screen, kde Danny hlasuje pro tebe, tak jsem hlasoval tak a měl jistotu, že nevypadnu. A proč myslím, že mi dáš hlas? Myslím, že jsem ti pomohl k velmi slušnému umístění a doufám, že budeš hlasovat srdcem. Myslím, že ke mně máš nejblíže, ze všech.
Místo mě ve finále ? Rich asi



Nikk

Protože jsem hrála čestně, sice sem nebyla všem tolik na očích jako terč jako třeba Rich a ostatní, ale hrála sem tak, že sem se vyhýbala podrazům..
Fergie

 

 

 

Langy

Tak tedy.
1)Řekněte,proč by jste měli vyhrát vy a neti druzí. Házejte na sebe špínu. Jsem opravdu zvědav
2)Co je klíčový bod vaší hry
3) Řekněte číslo od 1-10 Fandové ví


odpovědi:


Stevie

1) Vyhrát bych měl, protože jsem vždy věděl co dělám a každý krok jsem dobře předpokládal. Dokázal jsem přinutit ostatní aby hlasovali jak sem to hodí mně. Nikk by neměla vyhrát z důvodu, že je celkem dost dlouho vezla hlavně na Fergie a taky prostě odmítala hlasoval, což mi přijde dost ubohé. No a Chyba by tu nebyl, kdyby jsem celou tu dobu nehlasoval s ním. Říkal jsem mu o každém útoku na něj a včas ho varoval. To on hrál se mnou, ne já s ním.
2) Klíčových bodů bylo asi víc, ale kdybych měl vybrat je jeden, řeknu vyřazení Riche. Potom už nás bylo jen 5 a my měli většinu. Ale jak říkám, bylo víc takových důležitých bodů...
3) Mé nejoblíbenější číslo je, bylo a vždycky bude 8 takže 8



Nikk

1) Popravdě nejspíš proto, že jsem hrála férově a nedokázala podrazit někoho s kým sem měla spojenectví, nevím jestli je to důvod k výhře nebo prohře.. Ale každopádně Chyba si to nezaslouží z důvodu, že se nechal přetahovat ze strany na stranu podle počtu hlasů.. Stevie byl pravý opak.. Když měl alianci sice pár lidí (,,pár'' lidí), ale slovo jakž takž dodržel..
2) Klíčový bod nebyl jen jeden.. Ale asi to bylo vyřazení Riche.. Protože potom už bylo jasné, jak bude vypadat FTC (aspoň z části)
3) Moje milovaná 4

 

reakce Dannyho: Já jsem se nenechal přetahovat..pořád jsem byl s jednou a to samou aliancí, u který jsem byl pořád...akorát jsme neměli hlasy na vyřazení některých hráčů a potřebovali jsme někoho dalšího..

 

 

Danny

1) Vyhrát bych měl, protože jsem na začátku neměl nikoho a s nikým jsem se tu snad jako skoro jediný neznal a i přesto jsem se dokázal dostat až do finále. A ostatní by neměli vyhrát, protože Nikk ve hře neudělal nic a dostala se sem díky její nenápadnosti a Stevie by tu nebyl, kdyby jsem celou tu dobu nehlasoval s ním.
2) Klíčový bod bylo vyřazení Cutta, protože po jeho vyřazení už jsem měl volnou cestu do finále.
3) 7
Snad ti to stačí..

 


Cutt

Otázky pro všechny:
Řekněte mi, proč bych měl dát hlas zrovna vám. Proč si myslíte, že byste si zasloužili vyhrát vy a ne ti druzí dva. Řekněte mi, jakých dvou vlastností si na sobě nejvíc ceníte a jestli se projevily ve hře, při jakých konkrétně příležitostech to bylo?



odpovědi:


Stevie

Hrál jsem lepší hru než oni. Celkem jednoznačně. Věděl jsem, kdy přejít, kdy zůstal. Co komu říct/neříct. Občas i lhát. Nikk spoléhala na Fergie, nic víc. Kdyby se Danny nepřidal k nám, kdo ví na kterém místě by skončil.

Schopnost přesvědčit lidi, že jsem s nimi a schopnost udělat velký tah. Ve hře se projevili defakto při každé kmenovce. Velkým tahem považuju vyřazení Langyho a přechod k jiné Alianci a tu následně přesvědčit, jak hlasoval...



Danny

Přežít - Došel jsem až do finále, takže to považuju, že jsem zvládnul
Přehrát - Jednu imunitu jsem vyhrál. Vyřadil ostatní hráče a hrál líp než někteří zde..taktéž považuji za zvládnuté
Přelstít - Dokázal jsem lidi přesvědčit, že hlasuji s nimi, ikdyž pro některé špatným způsobem, a díky tomu jsem se posunul dál ve hře ..Myslím, že přelstění jsem také zvládnul

Kdežto nikk splňuje tak maximálně přežít a Marek všechnu tu ''špinavou'' práci nechával na mě a byl v podstatě za toho hodného.
Cením si na sobě komunikativnosti, že se dokážu bavit s každým a schopnosti dám lidem pádné důvody a umět je přesvědčit. Ve hře jsem spoustu lidí, některé i několikrát přesvědčil, že hlasuji s nimi a oni mi to věřili.



Nikk

Napsala sem to už do předchozích otázek od ostatních, ale napíšu to i sem.. Protože sem se nenechala přetahovat a byla v jedné alianci s určitými lidmi a s těmi i zůstala a nepodrazila je..
Mých dvou vlastností? Hmm.. Asi mé naivní důvěřivosti a toho, že dodržím to, co slíbím pokud je to v rámci možností..
Například? Měla sem možnost několikrát podrazit Riche a Fergie, ale nikdy sem to neudělala..

 

 

 

Rich

1. Nikk začnu s tebou. Jakého rozhodnutí ve hře vůbec nelituješ? A tím myslím rozhodnutí které si učinila sama.
2. Danny. Máš ve finále čisté svědomí? Protože by si měl začít chodit do kostela.
3. To nej na konec. Stevie nebudu ti lézt do zadku jako ostatní. Popiš mi jedním slovem proč sis rozmyslel finále se mnou.
4. Pro všechny. Co jste se naučili od mé hry?


odpovědi:


Danny

2) Čisté svědomí mám, ačkoliv jsem v průběhu sloučení snad každému zalhal i několikrát. Já dokážu lhát bez mrknutí oka, někdy to je výhoda a někdy nevýhoda. A myslím si, že v survu i v tomhle online bez lží nikam daleko nedojdeš.
4) Od tvé hry jsem se naučil, že existují ve hře i ti takzvaní hrdinové

 

reakce:
Rich:
Danny pokus si mysliš že lhaní je pořádku tak mi je tě upřímně líto
Danny:
Neříkám, že je to v pořádku:)

Rich: Chybo všude se chlubíš jak jsi lhal. Ale přelhat není kritériem aby pro tebe někdo hlasoval.
Danny:
Já se tím nechlubím, odpovídám na otázky a nějakými dobrými skutky se tu moc chlubit nemůžu, když skoro žádné nebyly. A neříkám, že to je kritériem:)
Rich:
Jsi tak roztomilí

 

 

Stevie

3) wow, jedním slovem, no to je těžké, nejprve dám tři - větší šance vyhrát. Ale jak to dát do jednoho... - strach? možná

 

reakce:
Rich:
Strach? Dal jsem ti na jevo že máš proti mě velkou šanci. Místo toho sis vybral nedůstojnou cestu.
Stevie:
Ano to je pravda, ale určitě by si mi nenapsal, Stevie neber si mě, já tě porazím...

 

4) Před začátkem hry jsi mi psal, že chceš kmen bavit. A ty tvé hry byly fakt dobré Možná jestli ještě někdy dostanu šanci, si taky nějaké připravím

 

reakce:
Rich:
Ano proto ses spojil s lhářem.
Stevie:
co už, teď už se nic nedá změnit, můžu jen doufat ve tvůj hlas
Rich:
Doufat muzes v Jeziska
Stevie:
na ježíčka jestě čas
Rich:
Na muj hlas taky

 

Nikk

1) Mého rozhodnutí ohledně nehlasování pro tebe či pro Fergie.. Protože mi všichni říkali, že jsi hrzoba musíš jít a já se tě i přesto snažila zachránit.. Tohohle rozhodně nelituju a ani litovat nebudu ..
4) Od této hry sem se naučila, že se někdy nedá věřit ani těm, o kterých si myslíme, že sou naši přátelé, protože je pro ně očividně virtuální vítězství důležitější.. Ale odnesu si otud i pár toho dobrého, jako například ten fajn pocit, když sem hrála čestně a nelhala lidem, nebo to že ty fajn lidi znám ..

 

 

(David a Lorinka ještě nepoložili otázky, případně je doplním později a přece jen komu by se chtělo číst další román? ) 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář